53

Politie doet onderzoek naar dodelijk schietincident

Zaterdagmiddag 21 december is een 35-jarige man uit Utrecht om het leven gekomen bij een schietincident in een woning aan het Stadhuisplein in Almere. Een team grootschalige opsporing (TGO) is inmiddels gestart en doet onderzoek naar dit incident. Dat meldt de politie.

Onderzoek

“De recherche en forensische opsporing startten direct een grootschalig onderzoek naar de omstandigheden en de toedracht rond het schietincident”, aldus de politie. “Uit onderzoek blijkt dat er meerdere verdachten in onbekende richting uit de woning vluchtten. In de woning werd een 39-jarige man uit Almere aangehouden. De verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechtercommissaris op basis van de Opiumwet”.

Getuigen

De recherche is op zoek naar getuigen. Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

Dit vind je misschien ook interessant