57

Getuigen straatroof Grace Kellystraat Almere gezocht

Op donderdag 19 december is een 17-jarige jongen slachtoffer geworden van een straatroof met geweld. Dat meldt de politie op internet.

Steeg

“De jongen stapte rond 23.15 uur uit de bus bij bushalte Greta Garboplantsoen in Almere-Stad. Hij liep over het voetpad met de telefoon in zijn hand. Eenmaal op de Grace Kellystraat, gaat het mis. Vanuit het niets werd hij daar een steeg in getrokkenen tegen een muur aangedrukt door twee jongens. Eén van de jongens verplicht het slachtoffer al zijn spullen af te staan. Bij deze bedreiging werd gebruik gemaakt van een vuurwapen. Uiteindelijk gingen de twee overvallers er met zijn telefoon en een pet van het merk Adidas vandoor”, zo schrijft de politie.

Oproep

De politie is op zoek naar de twee verdachten en getuigen. Op de website van de politie wordt een signalement gegeven van de twee overvallers.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant