1Almere bereikt magische grens van 200.000 unieke bezoekers

Deel dit artikel

Ruim 250.000 unieke bezoekers bezochten in 2019 de website 1almere.nl. Daarmee is een magische grens bereikt, omdat Almere sinds 1 december 2019 in totaal 211.612 inwoners telt.

Adverteren

1Almere biedt met deze bezoekerscijfers een mooie plek om te adverteren. Het is voor commerciële organisaties mogelijk om artikels aan te leveren. Ook stichtingen en verenigingen kunnen dit doen. Voor die organisaties is dat zelfs kosteloos. Het bereik van een advertentie of een artikel (advertorial) is groot; vooral omdat 1Almere goed vindbaar is op het web. Daardoor zijn adverteerders ook makkelijk vindbaar.

Stijgende lijn

Er zit zelfs een groei in de cijfers van 1Almere. Similarweb toont aan dat 1almere.nl in oktober 2019 op plek 29.925 stond in de websiteranking. In november 2019 is 1almere.nl gestegen naar plek 24.201. Met 42,760 unieke bezoekers was dat een succes maand. Het zijn hoge scores voor een lokale nieuwswebsite.

Bron: Similarweb.com.

Ook adverteren?

Meer over de mogelijkheid om te adverteren vind je op de speciale pagina over advertorials. Je kunt bij 1Almere namelijk ook advertorials en advertenties laten produceren; zelfs in de vorm van video’s.
Wil je een advertorial of artikel over je eigen bedrijf of organisatie insturen? Dat kan via het formulier ‘Iets melden’. We informeren je dan gelijk over de mogelijkheden.

Lees ook eens:

1Almere: Van stichting naar spraakmakende webportal

1Almere