56

1Almere Jaaroverzicht: Augustus, Sound of Songs Festival

De hele maand december blikt 1Almere terug op het jaar 2019. Vandaag zie je meer over de maand augustus 2019. Op zaterdag 31 augustus was het zover: kamperen, genieten van natuur, een kampvuur en ontspannen bij heerlijke live optredens van nationale en internationale artiesten. Gewoon hier in Almere op natuurcamping de Kemphaan.

Gitta de Ridder

Vorig jaar werd een feestje van singer-songwriter Gitta de Ridder ietsje groter dan gepland en was Sound of Songs festival een feit. “Dit jaar gaan we weer een weekend kamperen, zijn de twee intieme podia, het kampvuur en de relaxte sfeer terug met een divers programma van folk, singer-songwriters en wereldmuziek en een knus aanbod van lokaal (vegan) eten en drinken”, zo vertelt Gitta.

September/vrijdag

Aanstaande vrijdag zie je deel 9 van het 1Almere Jaaroverzicht. Dan blikken we terug op de maand september. Je ziet dan een nieuwe reportage; dit keer over het Rolling Nature Festival.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant