59

Supermarkt Franchise helpt Tante Truus met krijgen van meer klanten

Het Almeerse bedrijf Bun helpt lunchroom Tante Truus om meer klanten aan te trekken. Het bedrijf gaat kortingsacties houden voor de lunchroom. Bun bezit diverse supermarkten in Almere. Tante Truus is een lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking werken.

Investering

Naast de kortingsacties is Bun van plan om te investeren. Die investeringen zijn voor de inrichting en bij het opzetten van een marketingcampagne. De komende drie jaar zal Bun helpen om de lunchroom groter te maken. Tante Truus zit in een pand van Bun. De lunchroom krijgt daardoor ieder jaar 20.000 euro korting op de huur.

Samenleving

Volgens Bun is het belangrijk om als Almeers bedrijf iets terug te doen voor de lokale samenleving. Met dit initiatief wil het bedrijf dat doen.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant