66

Expositie in Almere: ‘The Home of Creations’

De leerlingen van kunstenaar Majeed Saeeyan exposeren in Almere. Nieuw is dat de expositie wordt gehouden op bedrijventerrein De Vaart in Almere-Buiten. Dit weekend was de aftrap.

Gebouw

“Aan de Dukdalfweg 21, even wat lastig te vinden maar als je weet waar je naar binnen moet, zie je interessante werken”, vertelt Greta Verduin. Zij bezocht de expositie en maakte een fotoreportage. “Tijdens iedere expositie is er een andere opdracht voor de leerlingen of wordt een ander thema gekozen. Voor deze expo was het thema ‘Portretten’ gekozen en mocht iedereen één groot schilderij aanleveren. Verder werd de expositie nog aangevuld met wat kleiner werk van verschillende aard”.

Foto’s

Bekijk de volledige fotoreportage van Greta Verduin op de speciale website. Daar lees je ook meer over deze interessante expositie.

Foto

Majeed Saeeyan. Door: Greta Verduin.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant