72

7 en 8 februari: Steiger Festival in Almere

Almere krijgt er een nieuw, vers, circulair, duurzaam en gezellig winterfestival bij. Op 7 en 8 februari aanstaande wordt voor de eerste keer het Steiger Festival georganiseerd.

Duurzaamheid

Op het festival staan circulariteit en duurzaamheid centraal. Er zijn diverse ‘makers’ te ontmoeten die zich in het dagelijks leven bezighouden met deze thema’s.

Modeshow

Tijdens het festival wordt er ook een duurzame modeshow gehouden. De modeshow start om 17.15 uur. De modeshow wordt georganiseerd door Points Made. “Diverse modeontwerpers laten hun circulaire kunst zien. Dit is in de grote tent op de Steiger”, aldus Mia Stik van Points Made.

Waar en wanneer?

Het Steiger Festival wordt gehouden op industrieterrein De Steiger in Almere Haven. Op 7 februari start het festival om 13.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Op 8 februari start het festival om 10.00 uur en duurt die dag tot 18.00 uur.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant