52

Almere City FC boekt historische overwinning

In Stadion De Goffert in Nijmegen heeft Almere City FC een mooi eindresultaat geboekt. Tijdens de uitwedstrijd werd het 2-3 voor de Almeerders. Almere City FC mag aanstaande vrijdag het goede gevoel een vervolg geven met de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Roda JC.

Wedstrijdverslag

“Almere City FC beleeft het allemaal wanneer het in De Goffert een 0-2 voorsprong in de tweede helft in knap zes minuten tijd weggeeft. Maar spits Thomas Verheydt redt uiteindelijk de punten. De secondenwijzer heeft na de 2-2 het rondje nog niet volgemaakt of de kopsterke spits heeft de bal via de binnenkant van de paal weer binnen geknikt”, zo meldt de club op haar website. Op de website is een uitgebreid wedstrijdverslag te lezen inclusief foto’s.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant