54

Inzamelingsactie bij supermarkten voor VoedselLoket Almere

Het VoedselLoket Almere houdt vandaag en morgen een grote inzamelingsactie bij diverse supermarkten in Almere. De actie is nodig om de vakken van de VLA supermarkt weer goed te vullen.

Vrijwilligers

Veel vrijwilligers steken vandaag hun handen uit de mouwen om boodschappen in te zamelen die de klanten van de supermarkt geven aan de klanten van VLA. Het gaat daarbij om houdbare producten zoals aardappelpuree, cornflakes, houdbare melk, zonnebloemolie etc.

Diverse supermarkten

De vestigingen van Albert Heijn in Buiten, Columbuskwartier, Markerpoort, Muziekwijk, Parkwijk en Waterwijk werken mee net als de Vomar vestigingen in Haven, Literatuurwijk en Stripheldenbuurt. De goederen worden ingezameld van 09.00 tot 19.00 uur.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant