58

Gemeente neemt afscheid van wethouder Jerzy Soetekouw

Woensdag heeft de gemeente afscheid genomen van voormalig wethouder Jerzy Soetekouw. Tijdens een goed bezochte receptie werd hij door een aantal mensen toegesproken.

Spreekuren

Soetekouw kwam ook zelf aan het woord. “Ook nu weer was zijn betrokkenheid bij het werk dat hij mocht doen overduidelijk. Hij sprak er met passie over en heeft beloofd dat hij zich voor Almere zal blijven inzetten”, zo schrijft de PvdA. “Gedurende zijn wethouderschap was hij waarschijnlijk het meest aanspreekbare collegelid. Zijn spreekuren werden goed bezocht en de mensen voelden zich serieus genomen. De PvdA betreurt het dat het zo moest lopen maar er was gezien het opzeggen van vertrouwen door de meerderheid van de collegepartners geen andere optie”.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant