55

1Almere Jaaroverzicht: Juni, Almeerse muziek van Caroline in ’t Veld

De hele maand december blikt 1Almere terug op het jaar 2019. Vandaag hoor je meer over de maand juni 2019. In deze aflevering ook een terugblik op de presentatie van het nieuwe album en de bijbehorende videoclip van de Almeerse zangeres Caroline in ’t Veld. De videoclip zet de Almeerse regenboogbuurt op de kaart. Volgens Stichting Regenboogbuurt is het belangrijk dat de wijk gepromoot wordt. Het is niet vanzelfsprekend dat de wijk in de belangstelling staat. De videoclip biedt daarvoor een kans.

Juli/maandag

Aanstaande maandag zie je deel 7 van het 1Almere Jaaroverzicht. Dan blikken we terug op de maand juli. Je ziet dan de beeldpodcast over het eetbare geheim van Almere. Wist je dat er in Almere van alles uit de natuur te halen valt?

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant