60

Man beroofd in Beatrixpark

Op dinsdag 10 december is een Almeerse man slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Dat meldt de politie. De berovers bedreigden de man met wapens.

Donkergrijze scooter

“Rond 11.50 uur zat het slachtoffer op een bankje in het Koningin Beatrixpark toen hij een donkergrijze scooter zag staan met twee jongens erop”, zo laat de politie weten. “De achterste opzittende stapte van de scooter af en kwam naar de man toe. Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, vroeg hij geld van het slachtoffer. De bestuurder bleef op de scooter zitten en had een steekwapen in zijn handen. Ook hij eiste geld. Het slachtoffer werd door de bijrijder beroofd van onder meer zijn tablet, telefoon, sieraden en een onbekend geldbedrag”.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen en doet een oproep. Op de website van de politie is het signalement van de daders te vinden.

Weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant