83

Echnaton opent Pop Up VLA Depot

Het Echnaton in Almere zet zich ook dit jaar weer in voor het goede doel. Dat meldt de middelbare school voor HAVO, Mavo en VMBO. Tot aan de kerstvakantie zijn de leerlingen bezig met de actie ‘Een steuntje in de rug!’.

Voedselloket

Net als vorig jaar steunt de school het Voedsel Loket Almere (VLA). Dat doen zij door houdbare levensmiddelen in te zamelen. Maandag is er op de school een ‘nevenvestiging’ van de VLA geopend. Het gaat om de zogenoemde Pop Up VLA Depot.

Oproep

De school doet ook een oproep: “Heeft u nog houdbare producten over in uw voorraadkast? Dan bent u van harte welkom om ze in te leveren op scholengemeenschap Echnaton. In het ‘Pop Up VLA Depot’ staan onze leerlingen klaar om u te ontvangen met een lekker kopje koffie”.

Het VLA depot is tot en met vrijdag 20 december geopend op de volgende tijden: 8.30 tot 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur. Let op: vrijdag 20 december sluit het depot om 11.00 uur in verband met de eindshow en de bekendmaking van de opbrengst van de kerstactie: ‘Een steuntje in de rug!’

Belangrijk

In een video laat het Echnaton zien hoe belangrijk een extra steuntje in de rug kan zijn.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant