63

Kopers appartement gedupeerd door faillissement aannemer

Kopers van appartementen van het project BuitenGewoon zijn gedupeerd na faillissement van aannemer Noordersluis. De aannemer ging in juli failliet. Dat resulteerde in een bouwstop van de appartementen. Veel kopers hebben daarom nu geen onderkomen en zijn genoodzaakt ergens anders tijdelijk onderdak te zoeken. Dat meldt de regionale omroep.

Jenny en Ronald

Volgens de omroep zijn ook Jenny en Ronald van der Sluis gedupeerd. Na een paar maanden in de caravan wonen ze nu tijdelijk in een vakantiehuisje op de Veluwe. Hun droom is in een nachtmerrie geëindigd. “Ons vorige huis hadden we in februari al verkocht”, zegt Ronald van der Sluis. “De zomer komen we wel door in onze caravan, zo dachten we, en voor de laatste maanden tot de oplevering eind dit jaar hoopten we nog wat te vinden.”

Afbouwen

De nieuwe appartementen zullen uiteindelijk wel afgebouwd worden. De failliete aannemer was aangesloten bij Woningborg, en deze verzekeraar garandeerde de afbouw van het project.

Bekijk het hele verhaal in een artikel bij de regionale omroep.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant