53

Straatroof Cézannestraat Almere

Op Sinterklaasavond is rond 18.30 uur een jongen beroofd van zijn telefoon en draadloze oordoppen. De politie is op zoek naar drie verdachten en naar getuigen. Dat meldt de politie in een online bericht.

Overval

“De 16-jarige koerier was aan het werk en als hij zijn bestellingen heeft afgeleverd wordt hij op de Cézannestraat, ter hoogte van het skatepark, onder de Hagevoortdreef tegengehouden door een jongen”, zo schrijft de politie. “Het slachtoffer dacht dat de jongen hem iets wilde vragen, dus hij stopt met fietsen. Daarna zag hij uit zijn ooghoeken dat er nog twee jongens op hem af kwamen. Hij wordt dan, onder bedreiging van een groot mes, door die drie jongens bevolen zijn telefoon en zijn draadloze oordopjes af te geven. Nadat het slachtoffer alles had afgegeven renden de drie overvallers snel weg in de richting van het Matissepad. De politie is op zoek naar deze drie jongens”.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. Op de website van de politie staan signalementen van de daders. Ook vind je er contactgegevens van de politie.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant