Almere Centrum verruimt openingstijden tijdens kerstperiode

Deel dit artikel

In het weekend van zaterdag 21 december en zondag 22 december kan er langer geshopt worden in het centrum van Almere. De winkels zijn dan op zaterdag open van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Bovendien worden er verschillende straatoptredens gegeven om in de kerstsfeer te komen.

Midwinter

Op 21 december, de dag dat de winter begint, viert Almere Centrum van 12.00 tot 18.00 uur het Midwinterfeest. Restaurantplein Belfort wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot IJsplein. Hier staan verschillende ijssculpturen en worden ice-carving demonstraties gegeven. Ook komen Elsa en Olaf uit Frozen op bezoek. Het Forum wordt Vuurplein waar vlammende activiteiten als vuurdraken en marshmallows roosteren op het programma staan. Het feest wordt om 18.30 afgesloten met een spetterende Winterparade en om 19.30 met een optreden van zangeres Maan.

Inpakservice

Alle aangeschafte cadeaus kunnen meteen prachtig worden ingepakt bij de gratis inpakservice. Hier kan ook genoten worden van lekkere warme chocolademelk. De inpakservice is van donderdag 19 december vanaf 16.00 uur tot en met dinsdag 24 december op Forum 9 (naast de Bruna) en Schutterstraat 42A (tegenover Blokker) beschikbaar tijdens openingstijden.

Foodmarkt

Op maandag 23 en dinsdag 24 december is er speciaal voor de feestdagen een Foodmarkt op het Stadhuisplein. Hier kunnen heerlijke verse producten worden gekocht. Het aanbod past vaak perfect in het kerstthema dus wie nog niet weet wat hij op tafel wil zetten met kerst kan hier genoeg inspiratie opdoen en alle nodige producten meteen mee naar huis nemen. Ook op dinsdag 31 december is er een extra Foodmarkt.

Foto

Foto: Eljee Bergwerff Photography.

1Almere

One Reply to “Almere Centrum verruimt openingstijden tijdens kerstperiode”

  1. Ruud.Beijer

    Op naar Kerstmis. Nu zien we op you tube dat islam niet van kerst houdt
    We zien de filmpjes dat kerststallen worden vernield. Dat kerstbomen omver worden getrokken .Kerststol wordt Winterstol. Dat is het volgende feest wat door de islam verpest gaat worden. Een dag onbekommerd een kerstmarkt bezoeken kan niet meer zonder gewapende militairen en zonder betonblokken waar zo een islamiet met een vrachtwagen probeert zoveel mogelijk mensen dood te rijden. Bij ons in Almere wonen mensen die welkomsliederen zingen voor al daar vuile soort wat naar Nederland komt om onze levenswijze te vernietigen. Fijn hoor gemiddeld meer dan 100.000 asielparasieten per jaar naar Nederland. Ze fokken als konijnen dus nog 20 jaar en dan is het voorbij met Nederland. Welkom islam en de asielparasieten. Geweldig dat jullie er zijn .Geweldig dat het aantal verkrachtingen dagelijks toeneemt. O ja gelukkig krijgen uw kinderen geen huis. Dat is voor de zielige asielparasieten.

Reageren is niet meer mogelijk.