53

1Almere Jaaroverzicht: Maart, de maand van het virus

De hele maand december blikt 1Almere terug op het jaar 2019. Vandaag hoor je meer over de maand maart 2019. In deze maand gaat het onder andere over het Rotavirus. Daarnaast zie je reportages over het kunstvirus.

VVAO

In maart werd er een workshop Glassieraden gehouden in Kunstzinnig Centrum Randstad in Almere. Tijdens de workshop kregen leden van de VVAO, een vereniging voor vrouwen met een hogere opleiding, de kans om hun eigen glassieraad te maken. Daarnaast werd er antwoord gegeven op de vraag wat deze landelijke vereniging doet.

Re-Art

In maart ging onze verslaggever langs bij Re-Art in Almere. Kunst is mooi om naar te kijken. Maar wat als je het kunstwerk uit het oog verliest? Het werk wordt verkocht en je ziet het als kunstenaar of liefhebber nooit meer terug. In Almere is het mogelijk om kunst te laten scannen door middel van een ‘superscan’. Re-Art houdt zich hiermee bezig. Het bedrijf is gevestigd in Almere.

April/maandag

Aanstaande maandag zie je deel 4 van het 1Almere Jaaroverzicht. Dan blikken we terug op de maand april. Je ziet dan een nieuwe reportage.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant