54

6 december: Flevo Campus Live

Op vrijdag 6 december is er het evenement Flevo Campus Live. Het is een jaarlijkse evenenement over stedelijke voedselvraagstukken. Dit jaar duiken Flevo Campus in vijf verschillende antwoorden op de prangende vraag: hoe kun je het voedselsysteem veranderen?

Vijf manieren

Tijdens de Flevo Campus Live worden er vijf manieren geïntroduceerd om het voedselsysteem te veranderen. “Experts uit de voedselwereld zullen hun verschillende perspectieven en succesverhalen voor verandering delen. En we gaan zelf aan de slag. Kies een van de workshops en leer meer over hoe je een Intrapeneur, Lobbyist, Activist, Entrepreneur of Influencer kunt worden”, zo meldt de organisator van het evenement.

2.0

Flevo Campus is een project van het programma Almere 2.0 waar het Rijk, de provincie Flevoland en de gemeente Almere samenwerken aan een gezond groeiend Almere en versterking van de leer- en werkomgeving.

Flevo Campus Live is op vrijdag 6 december, van 9.00 tot 14.00 uur. De locatie is: theatergezelschap Vis à Vis in Almere.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant