58

City FC verliest eerste wedstrijd onder Ole Tobiasen

Almere City FC heeft haar eerste wedstrijd onder Ole Tobiasen verloren. Tegen Jong FC Utrecht verloren de Almeerders met 2-0.

Wedstrijdverslag

Hoewel City FC in de eerste helft veel balbezit had, scoorde FC Utrecht toch de 1-0. In de tweede helft hadden de Almeerders al snel minder te zeggen waardoor de ploeg uit Utrecht de score uit kon bouwen.

Scoreverloop
‘8. Václav Černý (1-0)
’67. Issah Abass (2-0)
’88. Odysseus Velanas (3-0)
’90+3. Nick Venema (3-1)

Ranglijst

Door het verlies in Utrecht staat de ploeg van Ole Tobiasen op de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende vrijdag speelt City FC opnieuw een wedstrijd, dan is TOP Oss de tegenstander. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Yanmar Stadion.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant