52

1Almere Jaaroverzicht: De eerste traditionele Joodse bruiloft van Almere

De hele maand december blikt 1Almere terug op het jaar 2019. Vandaag hoor je meer over de maand februari 2019. Ook zie je een reportage over de eerste traditionele Joodse Bruiloft van Almere. 1Almere was erbij en maakte een reportage over de bruiloft. “In februari trouwde onze oudste dochter – Mussi – met Shneur Shusterman (uit Australië.)”, aldus Rabbijn Stiefel (Chabad Flevoland). “Tevens is Mussi ook het oudste kleinkind van de Opperrabbijn van Nederland – Opperrabbijn Jacobs”.

Maart/vrijdag

Aanstaande vrijdag zie je deel 3 van het 1Almere Jaaroverzicht. Dan blikken we terug op de maand maart. Je ziet dan een reportage over het Almeerse bedrijf Re-Art en het maken van glassieraden.

Dit vind je misschien ook interessant