56

Jong Almere City FC verliest van koploper Sparta Nijkerk

Het is Jong Almere City FC niet gelukt koploper Sparta uit Nijkerk te verslaan. De wedstrijd eindigde in 3-2 voor de ploeg uit Nijkerk. Almeerse doelpunten kwamen in deze wedstrijd van Kenneth Aninkora en Mitch Willems.

Wedstrijdverslag

“De eerste helft heeft geen hoge amusementswaarde. Beide ploegen proberen de aanval wel te zoeken maar zijn te slordig om echt grote kansen te creëren. Toch komt Sparta Nijkerk nog voor rust op voorsprong”, zo schrijft Almere City FC op haar website. “In de tweede helft komt Jong Almere City FC eveneens amper tot kansen. Tien minuten na rust lijkt Maurice de Ruiter namens de Nijkerkers de wedstrijd al in het slot te gooien”.

Later wordt er alsnog gescoord door Kenneth Aninkora van Jong Almere City FC. Dat gebeurt een kwartier voor het einde van het spel. In de extra tijd scoort Mitch Willems het tweede doelpunt.

Een volledig verslag is te lezen op de website van de club.

Volgende week

De mannen van Jong Almere City FC spelen volgende week opnieuw. Dan gaat het om een uitwedstrijd tegen DVS’33 Ermelo. Voorlopig staat het team op plaats negen in de Derde Divisie Zaterdag.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant