55

Lesrestaurant Chapeau bijna twee weken open

Almere heeft er sinds vorige maand een nieuw restaurant bij. Lesrestaurant Chapeau van MBO College Almere opende op 19 november de deuren. De opening werd verricht door locoburgemeester en wethouder Hilde van Garderen. “Het vernieuwde lesrestaurant is hip, stijlvol en eigentijds”, aldus het MBO College Almere.

Chapeau!

““Chapeau!”, een positieve, aanmoedigende en complimenteuze kreet die in horeca-land veel gebruikt wordt. Een naam die uitstekend past bij de verbindende rol die het lesrestaurant heeft in Almere Buiten en de toewijding die de studenten en docenten hebben voor hun vak en gasten”, zo schrijft de onderwijsinstelling op haar website. “Drie dagen in de week bereiden en serveren de studenten de mooiste gerechten in het bijna altijd volgeboekte restaurant. Dat Chapeau geliefd is onder de mensen is te merken aan het grote aantal bezoekers bij de opening. Een grote groep met vaste gasten en andere horecaliefhebbers vierden de opening samen met de studenten en medewerkers van Chapeau”.

Wethouder

Ook de wethouder is van plan er vaker een hapje te eten: “In september ben ik al eens met de Raad in het restaurant ontvangen. Ik was onder de indruk van hoe mooi, warm en gastvrij dit restaurant is. In Almere Buiten werken we druk aan de stedelijke vernieuwing. Het Globeplein is al gerenoveerd en de verbouwing van het lesrestaurant ligt helemaal in lijn met waar we met Almere Buiten naartoe willen. Het kerstdiner met mijn collega’s staat al gepland bij Chapeau”, aldus Van Garderen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het restaurant en wil je binnenkort een hapje komen eten? Kijk op restaurant-chapeau-almere.nl.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant