57

Supermarkt Geinplein overvallen; politie zoekt getuigen

Op donderdag 28 november is omstreeks 21.30 uur een supermarkt aan het Geinplein in Almere-Waterwijk overvallen door 2 personen in donkere regenpakken met een reflecterende streep. Dat meldt de politie via haar website.

Daders

“De daders met een donker getinte huidskleur zijn te voet weggegaan richting de Braakmankreek en vervolgens met hoge snelheid weggereden in een licht/zilverkleurig voertuig over de IJsselmeerweg. Daar passeerden zij een ander voertuig aan de linkerzijde”, zo schrijft de politie. “Wellicht heeft de bestuurder van het ingehaalde voertuig meer gezien van de auto of de inzittenden. Het voertuig waarin de verdachten zijn vertrokken stond voor vertrek waarschijnlijk met draaiende motor aan de Braakmankreek te wachten”.

Oproep

De politie doet nu een oproep via internet en zoekt getuigen: “Hebt u iets gezien, gehoord of heeft u andere informatie voor ons? Meld dit dan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000”. Een tip kan ook verstuurd worden via de website van de politie.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant