64

Vacatures: Voedselloket zoekt medewerkers

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar banen bij jou in de buurt. Vaak gaat het om vrijwilligerswerk. Werk dat onmisbaar is voor onze samenleving. Vandaag aandacht voor drie vacatures bij het Voedselloket Almere.

Hoofd Cliëntenadministratie

Het voedselloket zoekt een ‘Hoofd Cliëntenadministratie’. “Als hoofd Clientadministratie stuur je jouw team aan dat zorgt voor verwerking van de cliëntgegevens in ons administratiesysteem en cliënten ontvangt en wegwijs maakt. Tevens adviseer je de toetsingscommissie en houd je contact met alle andere cliëntgerichte afdelingen”, aldus de organisatie in de vacature.

Medewerker Cliëntenadministratie

Ook wordt er een medewerker gezocht voor dezelfde afdeling. “Als medewerker cliëntenadministratie zorg je samen met je collega’s van deze afdeling voor de hele administratie van de cliënten in het cliëntregistratieprogramma. Verder heb je telefonisch en via email contact met de hulpverleners en met de cliënt”, zo is te lezen in de vacature.

Receptioniste

Het Voedselloket is ook op zoek naar een receptioniste. “Voor onze afdeling secretariaat zijn wij op zoek naar een receptioniste/telefoniste. Met je organiserend vermogen en je oplossingsgerichte instelling, faciliteer je enthousiast binnen onze organisatie”. Meer vind je in de vacature.

Online

Op internet kun je vele vacatures vinden. Vrijwilligersvacatures vind je vooral bij de VMCA. Via LinkedIn of Twitter vind je ook betaalde banen in de zorg of andere branches.

Dit vind je misschien ook interessant