58

13 december: Broedplaatstour door Flevoland

Op vrijdag 13 december aanstaande vindt de derde broedplaatstour plaats. Tijdens de tour worden Flevolandse culturele hotspots verkend. “We touren dit keer buiten de stadsgrenzen van Almere en trekken de polder in langs verschillende broedplaatsen”, aldus StrandLAB. Het StrandLAB organiseert de tour. De tour is gratis en bedoeld voor broedplaatsprofessionals, creatieve denkers en doeners uit de regio en het hele land en voor beleidsmedewerkers van gemeente en provincie. Zij kunnen zich aanmelden voor de tour.

Interessante plekken

“Met de tour willen we inzicht krijgen in de lokale creatieve energieën en deze verbinden met het Almeerderstrand als buitenlaboratorium voor cultuur. Dit doen we door interessante plekken te bezoeken en ook in de bus is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan”, aldus de organisatie.

“We beginnen om 11.45 uur in Lelystad in de Flevomeer bibliotheek. De plaatsen die we bezoeken zijn XL De Ateliers in Dronten, Prins te Paard in Nagele en LAB32 in Marknesse. We sluiten af met een bezoek met Land Art Flevoland aan Deltawerk// in het Waterloopbos. Aan het eind van de middag eindigen we rond 17.00 uur weer in Lelystad”.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant