60

Arrestatie in Almere na onderzoek naar criminele drugsorganisatie

Vanmorgen zijn met toestemming van de officier van justitie vier mannen aangehouden die verdacht worden van deelname aan een criminele organisatie. Dat meldt de politie. De mannen zouden zich onder meer bezig houden met de grootschalige productie en handel in synthetische drugs.

Meerdere plaatsen

In Almere werd een 70-jarige inwoner gearresteerd. Naast een aanhouding in Almere zijn ook een 35-jarige man uit Bergen op Zoom, een 22-jarige man uit Steenbergen en een 19-jarige man uit Renesse aangehouden. Tevens zijn op negen adressen in Nederland doorzoekingen gaande. In belang van het onderzoek worden er nog geen mededelingen gedaan over de locaties.

Onderzoek

“De politie kwam de verdachten door uitgebreid recherche onderzoek op het spoor. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij meerdere drugslabs die de afgelopen maanden in Brabant, Zeeland en België zijn ontmanteld”, zo meldt de politie.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant