62

15 december: Natuurexcursie Beatrixpark

Op zondag 15 december is het mogelijk om het Beatrixpark te verkennen. Er wordt namelijk een publieksexcursie georganiseerd door IVN natuurgidsen.

Wandeling

“IVN natuurgidsen begeleiden u door het Beatrixpark en vertellen over dit stadspark. We starten om 11:00 uur van de parkeerplaats aan de Kruidenweg 3 (bloemenkiosk van begraafplaats). De wandeling duurt ongeveer twee uur. Trek stevige schoenen of laarzen aan”, zo schrijft IVN.

IVN

IVN (Instituut voor Natuureducatie) verbindt mens en natuur. Zij laten jong en oud beleven hoe leuk, gezond en belangrijk natuur is. Dat doen zij met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.

Meer informatie over IVN, de wandeling door het Almeerse Beatrixpark en de kosten vind je via de website van het evenement.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant