56

Deze week: Kerst, vuurwerk en het laatste nieuws

Komende week zie je in nieuwe afleveringen van 1Almere 1Moment hoe we aftellen tot aan 2020. Deze week zie je naast het laatste actuele Almeerse nieuws ook de evenementen in de maand december. We blikken daarnaast ook vooruit op het 1Almere Jaaroverzicht.

Afleveringen

De nieuwe afleveringen van 1Moment zijn te bekijken op maandag, woensdag en vrijdag. De afleveringen komen rond 13.00 uur online. Elke aflevering begint met een nieuws-update. Vervolgens blikken we vooruit op de maand december.

Events

Eén van de evenementen dat aan bod komt, is het 20-jarig jubileum van Chanoeka. Chanoeka is een joods feest. Het feest staat ook wel bekend als ‘het feest van de lichtjes’ of inwijdingsfeest.

Lees ook eens:

Video: Viering negentiende Chanoeka feest in Almere

Dit vind je misschien ook interessant