60

7 december: Kerstboom versieren in KAF

Vanaf zeven december worden de kerstbomen opgetuigd in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). De bomen mogen versierd worden. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen in KAF helpen om de CityLounge van KAF te versieren.

Thema

Het thema van dit jaar is ‘Schuif aan!’, want iedereen verdient een plekje aan het kerstdiner. “Samen met de docenten maak je een stoeltje om in een van de kerstbomen op te hangen. Haal na afloop een kopje warme chocolademelk en zing gezellig mee met kerstliedjes”, zo schrijft KAF.

Eenzaam

“De kerstbomen worden uit de kelder gehaald en dit jaar hangen we daar symbolisch zelfgemaakte stoeltjes in. Hiermee willen we aandacht vragen voor eenzaamheid en hopen we dat veel mensen elkaar opzoeken in de donkere dagen voor kerst en bij elkaar aanschuiven. Spelletjes doen, samen eten en pret maken. Gerard Poot, de gezelligste reus uit Almere speelt kerstliedjes en er wordt ingehaakt door het koor Cityvoices”.

Het programma en andere informatie is te vinden via de website van KAF. De toegang is gratis.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant