248

Vacatures: Hospice, activiteiten en sportmaatje

Naast nieuws zoekt 1Almere naar vacatures bij jou in de buurt. Dit keer hebben we drie interessante vrijwilligersvacatures voor je geselecteerd. Meer van dit soort jobs, vind je in de vacaturebank van de VMCA.

Activiteiten vrijwilliger

De Kajuit in Almere (Noorderplassen) is een locatie van Vitree. Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor diverse activiteiten. Iemand die het leuk vindt om met één van de jongeren iets te ondernemen. Hierbij wordt gedacht aan diverse activiteiten in de natuur zoals kanoën, wandelen of fietsen. Lijkt het jou leuk? Neem dan een kijkje in de vacature.

Bevlogen

Hospice Almere is op zoek naar mensen die een enthousiast team van coördinatoren en vrijwilligers willen ondersteunen en bewoners van het hospice willen helpen in hun laatste levensfase. “Bij je taken horen de ondersteuning bij de dagelijkse levensbehoefte maar ook alle andere activiteiten, zoals koken en schoonmaken. De medische zorg wordt geleverd door een professionele zorgorganisatie”, zo schrijft de organisatie. Meer vind je in de vacature.

Sportmaatje

Super COOL! is een sportmaatjes project voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Het project is op zoek naar een vrijwilliger. “Wij sporten met deze groep in groepsverband o.l.v. vrijwilligers van de vereniging op een vaste avond in de week. Daarbij helpen Super COOL! vrijwilligers en stagiaires zodat iedere deelnemer zoveel mogelijk een eigen sportmaatje heeft”. Benieuwd? Lees meer in de vacature.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant