55

‘Almere City FC vaak sterk tegen FC Den Bosch’

Vrijdagavond speelt Almere City FC in eigen huis tegen FC Den Bosch. De club verwacht een goede wedstrijd. “Almere City FC is vaak sterk tegen FC Den Bosch”, aldus de club. De ploeg van trainer Robert Molenaar hoopt daarom in het Yanmar Stadion de ijzersterke thuisreeks door te kunnen trekken tegen de ‘blue dragons’.

Wisselvallig

“Tegenstander FC Den Bosch beleeft een wisselvallig seizoen. De ploeg van trainer Erik van der Ven wacht al zeven wedstrijden op een overwinning. Daarmee zijn de Brabanders terug te vinden op de veertiende positie. Afgelopen weekend stond het treffen met Excelsior op de rol. In een doelpuntrijke confrontatie werd het uiteindelijk 3-3”, zo schrijft de club.

“Hoewel het in uitwedstrijden vooralsnog moeizaam verloopt voor Almere City FC, gaat het in het eigen Yanmar Stadion allemaal voor de wind”.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant