60

Theatergroep Suburbia en Collage Almere trakteren inwoners van Almere

Op donderdagavond 28 november is een speciale voorstelling te zien van Vijand van het Volk. Ter ere van het 5-jarig bestaan van Collage, centrum voor cultuuronderwijs, en het 15-jarige jubileum van Theatergroep Suburbia vindt een unieke samenwerking plaats. Want wie jarig is trakteert. Op deze avond kunnen inwoners van Almere gratis deze actuele voorstelling in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) bezoeken.

Gratis

Deze voorstelling wordt aangeboden door Collage, Kunstlinie Almere Flevoland en Theatergroep Suburbia. De gratis toegangskaarten gelden alleen voor de voorstelling op donderdag 28 november en kunnen uitsluitend via KAF worden besteld. Er geldt een maximum van 2 kaarten per persoon. Wees er snel bij: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol = vol.

Kaartjes zijn te bestellen via www.kaf.nl/vijandvanhetvolk of via de ticketshop van KAF, telefoonnummer 036 84 55 555.

Vijand van het volk

De Noorse schrijver Henrik Ibsen schreef Vijand van het volk al in 1882, maar het verhaal is nog steeds aangrijpend, komisch en actueel. In deze klassieker over corruptie, fake news en milieuvervuiling maken we kennis met klokkenluider Thomas Stockmann. Hij doet een ontdekking die grote gevolgen heeft voor hemzelf en de hele stad. Zullen zijn familie, vrienden en de pers hem steunen of laten ze hem keihard vallen? Vijand van het Volk is een voorstelling vol verrassende wendingen waarin niets is wat het lijkt.

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 28 november
Aanvang voorstelling: 20.30 uur
Locatie: Middenzaal KAF, Esplanade 1, Almere

Meer informatie is te vinden op de website van de theatergroep.

Foto

Vijand van het Volk – trailer – Bart Grietens-75. Bron: Persmap Theatergroep Suburbia.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant