56

Speelgoedzaak start donatie-actie voor Jantje Beton

In Almeerse vestigingen van speelgoedzaak Intertoys is het sinds kort mogelijk om geld te doneren voor Jantje Beton. Klanten kunnen bij de kassa’s van de in totaal 200 filialen 0,50 eurocent doneren aan Jantje Beton. “Doneren kan zowel in de winkel als online. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities”, meldt Jantje Beton.

Kinderen

Klanten vanaf 18 jaar en ouder kunnen tijdens het afrekenen, zowel in de winkel als online, een minimaal bedrag van € 0,50 of een veelvoud hiervan doneren. Doneren kan bij een aankoopbedrag vanaf € 10. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare posities, zoals kinderen die in armoede leven of kinderen met een verstandelijke beperking. Zodat zij ook gewoon buiten kunnen spelen. Drie op de tien kinderen spelen nooit of slechts een keer per week buiten. Dat is alarmerend. Met dank aan de speelgoedzaak en haar klanten kan Jantje Beton meer kinderen, meer laten buiten spelen.

Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat alle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven

Meer over Jantje Beton is te vinden op de website van de organisatie. Online vind je ook meer informatie over hun projecten.

Foto

Aangeleverd.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant