54

Inspiratieavond voor Havenaren rond gasvrij wonen

Rabobank Almere organiseert samen met gemeente Almere op woensdag 27 november de Inspiratieavond ‘Duurzaam wonen in Almere Haven’. Dat meldt Almere City Marketing. De avond is speciaal voor bewoners van het stadsdeel Almere Haven die straks van het gas af moeten.

Gasvrij

Gasvrij wonen heeft volgens de organisatoren van de inspiratieavond veel voordelen: “Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen hun energierekening niet meer kunnen betalen. Een duurzaam huis kan veel opleveren. Niet alleen een lagere energierekening, maar ook meer wooncomfort en de bijdrage aan een beter milieu”.

27 november

Op 27 november kunnen bezoekers vrijblijvende informatie verwachten over het verduurzamen van je woning. “Energie-ambassadeurs van gemeente Almere vertellen aan de hand van eigen ervaringen over de mogelijkheden van het zelf opwekken van duurzame energie, zonnepanelen of andere vormen van duurzame energieopwekking. Rabobank Almere geeft advies over de financieringsmogelijkheden en de duurzaamheidskorting”, zo meldden de organisatoren aan Almere City Marketing.

De avond vindt plaats op 27 november vanaf 19.00 uur in Activiteitencentrum De Aquamarijn in Almere Haven. Ook niet Rabo-klanten zijn vanaf 19:00 uur welkom.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant