57

Almere City FC loopt winst mis tegen SC Cambuur

Het is Almere City FC niet gelukt om te winnen van de Friese club SC Cambuur. Het werd uiteindelijk 3-1.

Goede hoop

De club ging nog vol positieve verwachtingen naar Leeuwarden: “Met het goede spel en de verdiende overwinning op NAC Breda (1-0) nog vers in het geheugen, reist Almere City FC met het nodige vertrouwen af naar Leeuwarden”, zo schrijft de club op haar website. “In de eerste helft blijkt echter dat de koploper van de Keuken Kampioen Divisie deze middag een maatje te groot is voor de equipe van trainer Robert Molenaar. De Friezen gaan flitsend van start en krijgen in de eerste tien minuten al twee goede kansen via Robert Maulun”.

Joshua Smits

Joshua Smits zorgt er met uitstekende reddingen op schoten van Isa Kallon en Mühren voor dat het nog even een wedstrijd blijft. Dankzij Joshua Smits blijft het in de slotfase bij 3-1.

Foto’s en het volledige verslag van de wedstrijd vind je op de website van Almere City FC.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant