78

1Moment: Metroverbinding van en naar Almere?

Deze week zie je in nieuwe afleveringen van 1Almere 1Moment deel 4 van de rubriek Straatpeil. Dit maal gaat het over de stelling rondom een metroverbinding tussen Amsterdam en Almere. Moet er een directe metroverbinding komen tussen beide steden?

Het panel

In de rubriek Straatpeil geeft een panellid zijn mening over dit thema. Aanstaande woensdag zie je de reactie van ons panellid. Op die dag kun je ook zelf reageren door op een poll te stemmen. Wil je niet wachten tot woensdag? Geef dan alvast een reactie onderaan deze pagina.

Headlines

Op maandag, woensdag en vrijdag zie je nieuwe afleveringen van 1Almere 1Moment. In de afleveringen wordt ook aandacht besteed aan het Almeerse nieuws. Vandaag hoor je meer over de volgende onderwerpen:

  • Kunstlinie slecht bereikbaar voor mindervaliden;
  • Opnieuw vernielingen in Het Luierpark;
  • Politie legt beslag op woning en Ferrari in Almere.

Meer nieuws en de achtergronden bij het nieuws vind je in ons nieuwsoverzicht.

1Almere

Dit vind je misschien ook interessant