57

Vier aanhoudingen na woningoverval Almere

Een grootschalige politieactie na een woningoverval in Almere had woensdagavond 13 november snel resultaat. Dat meldt de politie op internet. “Vier jongemannen zijn aangehouden, het gaat om een 16-, 17-, 18- en een 19-jarige jongen uit Almere”, schrijft de politie.

Woningoverval

“Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding over een woningoverval aan de Sportmark in Almere. Bij de overval werd apparatuur buitgemaakt”, aldus de politie. “De politie ging na de melding snel ter plaatse. Op basis van de signalementen ontstonden al snel ideeën over de identiteit van de verantwoordelijken. Het onderzoek richtte zich daarom deels op deze mogelijke verdachten. Deze personen konden snel getraceerd worden. Daarbij stuitten agenten ook op de gestolen spullen. Eén verdachte ging er vandoor toen hij de politie zag. Toen de verdachte door bleef rennen, ook na verschillende waarschuwingen, heeft de agent een waarschuwingsschot gelost. Later kon deze verdachte alsnog worden aangehouden”.

De politie doet nog onderzoek en houdt vier verdachten vast.

Dit vind je misschien ook interessant