56

1Moment: ”Er zijn belangrijkere zaken”

Vandaag zie je in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment het derde deel van de rubriek Straatpeil. In de rubriek gaat het dit keer over de subsidie aan verenigingen en stichtingen. Moeten Almeerse verenigingen en stichtingen meer subsidie krijgen?

Panel

We leggen de vraag voor aan één van onze panelleden. Ons panellid is het oneens met de stelling. Zij vindt dat er belangrijkere zaken zijn om als gemeente geld aan uit te geven. Bekijk de video hieronder.

Stem mee

Ook jij kunt je mening geven op de stelling van de week. Stem hieronder op de poll.

[democracy id=”30″]

Minder subsidie

Onlangs werd de programmabegroting van de gemeente gepresenteerd. In de begroting is te zien waar de gemeente in 2020 in investeert en waarop bezuinigd moet worden. Opmerkelijk is dat de laatste jaren, stichtingen en verenigingen het financieel steeds moeilijker krijgen. Er worden minder of lagere subsidies verstrekt door de gemeente.

[LEES VERDER IN ONS ARTIKEL HIEROVER]

Foto

Halloween bij Stichting Almeerse Handen Ineen. “Stichting Alle Handen Ineen is een stichting die zich inzet voor hun medemens die even wat meer steun of hulp nodig heeft in de brede zin van het woord”, zo schrijft de stichting op haar website.

Dit vind je misschien ook interessant