54

Politie ontdekt illegaal vuurwerk na verkeersruzie

De politie heeft in de berm op de A6 bij Almere dozen met illegaal vuurwerk gevonden. De politie ontdekte de dozen na een verkeersruzie. De inzittende van één van de auto’s, vluchtten daarna in de richting van de stad.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar wie er achter het stuur van de auto zat. De auto van de inzittende die op de vlucht sloegen, was namelijk gehuurd. De politie heeft het vuurwerk in beslag genomen.

Uitvoegen

Een automobilist uit Purmerend wilde zondagmiddag bij afslag Almere Stad uitvoegen. De bestuurders van de huurauto reden hem daarbij in de weg. Toen de bestuurder uit Purmerend wilde afremmen, deden de bestuurders van de huurauto dat ook. De auto’s raakten elkaar vervolgens.

Dit vind je misschien ook interessant