57

RTC Almere en Badminton Topsport Flevoland gaan samenwerken

Badminton Nederland en Badminton Topsport Flevoland (BTF) hebben het plan om samen te gaan werken. “Met trots kunnen we zeggen dat de intentie tussen Badminton Nederland en Badminton Topsport Flevoland (BTF) is uitgesproken om een eerste Badminton Hub in Almere te gaan neerzetten”, aldus de organisaties op Badminton.nl.

Plan

De komende maanden zal er een plan worden opgesteld door Badminton Nederland en BTF. Beide organisaties werken ook samen met de gemeente Almere. De gemeente steunt de samenwerking.

Hub

Een Hub is bedoeld om bestaande talentcentra zoals het Regionale Trainingscentrum Almere groter te maken en samen te werken aan talentontwikkeling door middel van aansluiting bij bestaande sterke organisaties.

Dit vind je misschien ook interessant