Op vrijdag 15 november vindt de officiële lancering plaats van NIDA Almere. Dat meldt de partij in een persbericht. Tijdens deze gelegenheid zal tevens het politiek manifest van NIDA Almere 2019-2022 worden gepresenteerd.

NIDA

De door de Islam geïnspireerde partij NIDA is van oorsprong Rotterdams en heeft ook een afdeling in Den Haag. De partij gaat zich richten op ‘lokale uitdagingen’ als extra beveiliging voor moskeeën en de Almeerse synagoge, bodycams voor alle Almeerse politieagenten en gratis parkeren bij het ziekenhuis. De nieuwe politieke partij NIDA hoopt in 2022 op zeker drie zetels in de Almeerse gemeenteraad. “En zelfs vijf sluit ik niet uit”, aldus Hassan Buyatui van NIDA.

Presentatie

De presentatie zal plaatsvinden onder leiding van landelijk partijleider Nourdin El Ouali. Almeers NIDA-voorzitter en raadslid Hassan Buyatui: “Eindelijk is het zover: een partij die zich niet alleen vóór maar ook met de inwoners van Almere gaat inzetten voor meer saamhorigheid, meer veiligheid, lagere lasten, beter onderwijs en zorg op maat. Een partij voor alle inwoners ongeacht de achtergrond of het geloof. NIDA zal de positieve kracht zijn waar iedereen in deze stad zo naar smacht.”

Foto

Team NIDA landelijk. Foto: Aangeleverd.

Comments are closed.