68

Glaskunstenaar opent expositie in Almere

Zaterdag vond de opening plaats van de expositie van glaskunstenaar Lous la Rooy. De expositie werd geopend door wethouder Hilde van Garderen van Kunst en Cultuur. De wethouder hield een korte toespraak waarin zij benadrukte dat ‘een stad als Almere kunst nodig heeft’.

Alosery Art Gallery

De expositie vindt plaats in de Alosery Art Gallery aan de Zoetelaarpassage. De galerie werkt inmiddels al 20 jaar samen met deze glaskunstenaar. Begonnen in Almere-Haven, aan de Kerkgracht, was de galerie al snel een begrip. Nadat de door de gemeente Almere beoogde ‘Kunstgracht’ bijna letterlijk in het water was gevallen, ging ‘de loop’ eruit. Toen is de galerie verhuisd naar het Stadshart van Almere.

Alosery Art gallerie is geopend van dinsdag tot en met vrijdag 10.00-18.00 uur en zaterdag 10.00-17.00 uur. Gesloten op zondag en maandag.

Fotoreportage

Bekijk het werk van glaskunstenaar Lous la Rooy en de foto’s van de opening in de speciale fotoreportage van Greta Verduin.

Foto

Door: Greta Verduin.

Dit vind je misschien ook interessant