60

Almere City FC wint van NAC Breda

Almere City FC heeft gisteravond een overwinning geboekt op NAC Breda. Door een doelpunt van Youri Loen werd het 1-0 tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. “We hebben gestreden met het mes tussen de tanden”, aldus trainer Robert Molenaar. De wedstrijd werd gespeeld in het Yanmar Stadion.

Wedstrijdverslag

“De Almeerders begonnen stormachtig aan het duel met NAC en creëerden vooral in het eerste kwartier flink wat kansen”, schrijft Almere City FC. “Yoeri Loen (net naast), Shayon Harrison (redding Nick Olij) en James Efmorfidis (net over) jagen op een vlotte openingstreffer, maar hebben het geluk nog niet aan hun zijde. Daarna komt het tempo iets lager te liggen, maar de wedstrijd blijft een hoge amusementswaarde hebben”.

Een volledig verslag met foto’s is te bekijken op de website van de club.

Dit vind je misschien ook interessant