60

Het panel: Wat zijn jouw ervaringen met het busvervoer in Almere?

1Almere onderzoekt wat jouw ervaringen zijn met het busvervoer in Almere. Sinds een paar jaar wordt het vervoer geregeld door AllGo van Keolis. Hoe vind jij de service? Zijn de chauffeurs klantvriendelijk genoeg? Rijden de bussen op tijd? Zijn de bussen schoon? Ontbreken er voorzieningen? We zijn benieuwd naar wat jouw ervaringen zijn. Meld ze aan ons! We gebruiken ze graag in ons onderzoek.

Klantvriendelijkheid

1Almere start een onderzoek, omdat we signalen hebben dat passagiers niet altijd even vriendelijk behandeld worden. Zo geeft een passagier aan onze redactie door dat hij bij binnenkomst vrijwel gelijk werd afgesnauwd door de chauffeur. Een andere passagier vertelt dat hij per ongeluk bleef zitten bij de eindhalte tot grote woede van een chauffeur. De chauffeur zou daarbij zelfs geschreeuwd hebben tegen de passagier, terwijl er geen aanleiding voor was. “Toen ik vroeg of de chauffeur het wat vriendelijker had willen aangeven, kreeg ik te horen: ‘Daar is het gat van de deur”’, vertelt de passagier.

Ervaringen

Hoe zijn jouw ervaringen? We horen het graag. Laat onderaan deze pagina een reactie achter. Of mail ons via het meldformulier.

Foto

Bustation ‘t Oor met streekbussen van AllGo. Foto door: Nulzesendertig.

Dit vind je misschien ook interessant