55

”Almere City O19 boekt spectaculaire zege op Ajax”

Almere City O19 heeft zaterdagmiddag voor een daverende stunt gezorgd, door in de Eredivisie met ruime cijfers te winnen van Ajax O19. Dat meldt Almere City FC online.

1-4

“Op Sportpark De Toekomst werd het maar liefst 1-4. Doordat de ploeg van trainer Tim Bakens voor de tweede week op rij met de volle buit van het veld stapte, kan nu nadrukkelijk omhoog worden gekeken”, aldus de club.

Spectaculair

Al na twaalf minuten werd er gescoord door Ayouba Kosiah. Vijf minuten later volgde de goal van Riley Reemnet. Invaller Aaron Agbomson besliste twaalf minuten voor tijd het duel door de 1-3 aan te tekenen, waarna Kosiah een minuut later voor het slotakkoord zorgde.

“De zege op Ajax kan ronduit spectaculair genoemd worden. De nummer drie van de Eredivisie werd immers met duidelijke cijfers aan de kant gezet. En misschien nog wel belangrijker, het spel zag er het overgrote deel van de wedstrijd bijzonder verzorgd uit”, aldus de club.

Dit vind je misschien ook interessant