55

Almere City FC ervaart ‘Mokerslag aan de Maas’

Het uitduel van Almere City FC tegen MVV uit Maastricht is pijnlijk verlopen. Het duel eindigde in een 3-2 voor de Maastrichtenaren. ”Dit is een mokerslag”, aldus hoofdtrainer Robert Molenaar.

Wedstrijdverslag

“De ploeg van trainer Molenaar probeert in de eerste tien minuten het initiatief te nemen en ziet een schot van James Efmorfidis afzwaaien, maar bij de eerste aanval van de thuisploeg is het direct raak. Anthony van den Hurk is in de elfde minuut trefzeker, nadat hij de bal eerst met de hand controleert. Arbiter Van der Laan wuift de Almeerse protesten echter weg en keurt het doelpunt goed”, zo schrijft de club op haar website.

Op de website van Almere City FC is meer te lezen over het verloop van de wedstrijd.

Dit vind je misschien ook interessant