242

Vacatures: Tussen de schapen of de vogels

In Almere en omgeving zijn diverse organisatie op zoek naar mensen. Vrijwilligers die de organisatie kunnen helpen om activiteiten uit te voeren. Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland en Stichting Stad & Natuur Almere zijn voorbeelden van organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Vogels

Het Vogelhospitaal in Naarden is op zoek naar een dierverzorger. “Als dierverzorger op het Vogelhospitaal ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de aanwezige patiënten. Dit kunnen er enkele tientallen tot honderden zijn, afhankelijk van het seizoen. Van hele kleine musjes tot grote roofvogels en ooievaars. De aanwezige vogels zijn vaak allemaal door toedoen van de mens in de problemen geraakt en verdienen daarom wat ons betreft alle hulp die we ze kunnen bieden”, zo schrijft de stichting.

In een vacature vertelt de stichting meer. Je kunt je aanmelden voor de functie dierverzorger.

Schapen

“Val jij niet in slaap van schaapjes tellen? En draai jij je handen niet om voor een buitenklus? Stad & Natuur zoekt een manusje van alles in de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos Stad & Natuur heeft intussen meer dan 600 schapen rondlopen in Almere. Van trekkende kuddes tot een kudde in het Vroege Vogelbos die helpt bij het bestrijden van de berenklauw”, aldus Stad en Natuur Almere. De stichting is op zoek naar vrijwilligers bij de schaapskooi.

VMCA

Op de website van de Vrijwilligers- en MantelzorgersCentrale Almere (VMCA) zijn meer vrijwilligersfuncties te vinden.

Dit vind je misschien ook interessant