58

10 november: FlevoBierFestival

Op 10 november 2019 vindt het FlevoBierFestival plaats bij Poppodium De Meester. “Het FlevoBierFestival kenmerkt zich in kwaliteit van bieren, gezellig in de ambiance van Poppodium de Meester waar gemoedelijke muziekbandjes het geheel omlijst. Met smakelijke, kwalitatief goed begeleidende hapjes”, aldus de organisatie van het festival.

Proeven

“Hier proef je het echte bier”, zegt Pint Flevoland en mede-organisator van het culinair festijn. “De brouwers zijn helder over de ingrediënten in hun bier. Ze vertellen graag waar het vandaan komt en wat erin zit. Zelfs de recepten delen ze.” Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven.

Waar en wanneer?

Zondag 10 november 2019 van 13.00 tot 18.00 uur. Poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2 0. Meer informatie vind je op de website van Pint Flevoland.

Dit vind je misschien ook interessant