72

Esther Hagelaar nieuw raadslid GroenLinks

Raadslid Jessica Kips van GroenLinks stopt met haar werkzaamheden. Dat heeft fractievoorzitter Willy-Anne van der Heijden laten weten.

Werk

Per 15 november vertrekt Kips uit de lokale politiek. De reden voor haar vertrek is haar werk. Kips werkt op een basisschool en in de praktijk is het te zwaar om haar taak als raadslid daarmee te combineren volgens fractievoorzitter Van der Heijden.

Opvolging

Kips wordt opgevolgd door Esther Hagelaar. Hagelaar is op dit moment nog fractie-assistent bij de politieke partij in Almere. Daarnaast is ze campagneleider. Ook kwam het initiatief van de prikkelarme uren voor de kermis in Almere van Hagelaar. Het nieuwe raadslid woont sinds 2007 in Almere.

Opnieuw prikkelarme uren voor kermis in Almere

Dit vind je misschien ook interessant