54

1Moment: Evenementen bij jou in de buurt (deel 2)

In deze aflevering zie je de headlines van het Almeerse nieuws op 30 oktober 2019. Ook zie je een overzicht van vier evenementen die binnenkort plaatsvinden in Almere. Onder andere de landelijke atelierroute wordt onder de aandacht gebracht.

Headlines

In deze aflevering hoor je meer over de volgende nieuwsberichten:

  • Esther Hagelaar nieuw raadslid GroenLinks;
  • DELA neemt Uitvaartverzorger Yarden over;
  • Uitkijkbrug bij Stichting AAP dicht voor bezoekers.

Meer nieuws en achtergronden vind je in ons nieuwsoverzicht.

Vrijdag

Aanstaande vrijdag wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het Almeerse nieuws van die dag. Je hoort er dan meer over in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment. Meer evenementen zijn in onze agenda terug te vinden.

Foto

Door: Nulzesendertig.

Dit vind je misschien ook interessant